avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Administrator imbobile-pensionar la As.de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Administrator imbobile-pensionar la As.de propietari,plateste CASS

Administrator imobile pensionar desfasoara o acivitate independenta cu Coventie civila la o Asociatie de proprietari conform Legii 230/2007,program 2 ore pe zi ,trebuie sa mai plateasca CASS si in baza conventiei civile incheiata?
Va multumesc! Mihaela Fratila
e-mail: nellyfratila@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 12:06, 25 Aprilie 2012
CASS se plateste, e obligatoriu

Atentie ca activitatea de administrator de bloc nu se poate desfasura in baza unei conventii civile. Conventiile civile sunt pentru activitati ocazionale, limitate ca durata in timp..

Pentru adminitrator de bloc trebuie incheiat contract de munca.
Da nu-i bai, mi se pare ca e doar 1000 de lei amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator as.proprietari pfa -pensionar fratila mihaela fratila mihaela Va rog sa ma lamuriti daca: Administrator de imobiIe-pensionar, la As.de proprietari , presteaza activitate 2 ore pe zi-colaborator cu Coventie civila,PFA ... (vezi toată discuția)
Cas- se plateste de pensionar limita de varsta,cu activ.dependenta? fratila mihaela fratila mihaela Administrator imobile, pensionar la limitat de varsta, colaborator la Asociatie de proprietari ,cu Contract /conventie civila cu respecatrea Codului civil ... (vezi toată discuția)
Cas activitate dependenta pensionar fratila mihaela fratila mihaela AM O DECIZIE DE IMPUNERE PRIVIND OBLIGATIA PLATII CAS. EU DESFASURAND ACTIVITATE DEPENDENTA CA ADMINISTRATOR IMOBILE LA O ASOCIATIE DE PROPRIETARI IN BAZA ... (vezi toată discuția)