avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS ACTIVITATE DEPENDENTA PENSIONAR
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS ACTIVITATE DEPENDENTA PENSIONAR

AM O DECIZIE DE IMPUNERE PRIVIND OBLIGATIA PLATII CAS. EU DESFASURAND ACTIVITATE DEPENDENTA CA ADMINISTRATOR IMOBILE LA O ASOCIATIE DE PROPRIETARI IN BAZA UNEI CONVENTII CIVILE DE PRESTARI SERVICII, IAR ANAF A COMUNICAT LA C.A.S.B. CA AVAND O ACTIVITATE COMERCIALA. ESTE AL 2-lea RASPUNS CARE-L PRIMESC URMARE CONTESTATIILOR TRIMISE. MI-AU SCAZUT SUMA DE LA 1455 LEI LA 309, DAR VREAU SA-I DETERMIN SA-MI ANULEZE DEFINITIF DECIZIA.CE TREBUIE SA FAC.VA MULTUMESC! Mihaela e-mail nellyfratila@yahoo.com

Alte discuții în legătură

Administrator imbobile-pensionar la as.de propietari,plateste cass fratila mihaela fratila mihaela Administrator imobile pensionar desfasoara o acivitate independenta cu Coventie civila la o Asociatie de proprietari conform Legii 230/2007,program 2 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Conventii in baza codului civil lianamic lianamic Ce obligatii de plata decurg din incheierea unei conventii civile de prestari servicii? Numai impozit, sau toate contributiile sociale platite si de angajat si ... (vezi toată discuția)
Retinere la sursa contributii sanatate 2012 enna65 enna65 Buna ziua! Am primit o decizie de impunere pentru contributia de sanatate datorata pe anul 2012 pentru venituri asimilate salariilor. Mentionez ca in anul ... (vezi toată discuția)