avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Verificare intabulare - cum verific daca un imobil e ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Verificare intabulare - cum verific daca un imobil e intabulat?

cum stiu ca un apartament este intabulat?o solutie ar fi sa merg la cadastru..daca la notar se da peste o saptamana extras carte funciara,inseamna ca este intabulat apartamentul?
sunt pe langa cu termenii....:(


extras-ul de carte funciara are termen de valabilitate?..
va rog daca gresesc spuneti-mi ,astept cu nerabdare un raspuns,
multumesc

Ultima modificare: Marți, 24 Aprilie 2012
trope_doi, utilizator
Extrasul de C.F este de informare, care se eliberează în 3 zile , contracost, oricui, pe baza unei cereri la Biroul de cadastru al OCPI de care aparţineţi.
Celălalt extras de C.F de autentificare, se eliberează doar la cererea notarului care întocmeşte actele notariale respective. Cât timp durează făcutul transferului de proprietate, C.F este blocată, tocmai prin eliberarea acestui extras de C.F,
sa inteleg ca ce-mi elibereaza saptamana viitoare este doar de informare..in fine..sa va zic pe scurt cazul meu si va rog mult un rasp:

ne-am bagat intr-o actiune de divort..termenul de infatisare este 5 iunie,daca apartamentul nu este intabulat ,care ar fi pasii,mai ales ca la divort se inainteaza si actiune de partaj.s-a facut si o sulta la avocat...sotul cedeaza apartamentul sotiei in urma unei sulte..
pana pe 5 iunie trebuie sa fie si intabulat apartamentul?
multumesc mult ,astept rasp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras de carte funciara miutaradu miutaradu am depus dosar pentru credit prima casa , dosarul ajungand in centrala pentru aprobare urmand sa mearga la fond , intrebarea mea este - extrasul de carte ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu sulta ion panaite ion panaite Buna ziua tuturor ! As dori si eu un ajutor va rog. Am divortat in anul 2000 iar divortul s-a facut in lipsa pentru ca fosta sotie a plecat pur si ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament mostenit andra68 andra68 Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: In urma decesului verisoarei noastre, eu impreuna cu inca doi veri am mostenit un apartament.Succesiunea s-a ... (vezi toată discuția)