avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cedare teren pentru PUZ fara despagubire de la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cedare teren pentru PUZ fara despagubire de la primarie?

Am achizitionat , anul acesta, un teren intravilan agricol pentru a construi o casa de locuit. Pentru a obtine autorizatia de construire mi s-a cerut sa fac PUZ. Prin acest PUZ trebuie ( ? ) sa cedez ( aproximativ 200mp ) o parte din teren pentru largirea drumului ( actualmente fiind drum de exploatare ).
Doresc sa stiu daca pot cere , legal, despagubire de la primarie. Are primaria drept sa-mi impuna sa cedez fara despagubire? Exista vreo lege in acest sens ?

Alte discuții în legătură

Cedare teren tantrixuti tantrixuti Am achizitionat , anul acesta, un teren intravilan agricol pentru a construi o casa de locuit. Pentru a obtine autorizatia de construire mi s-a cerut sa fac ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se elibereaza cu? Daria-Alexandra Daria-Alexandra Buna ziua In 2014 am cumparat un teren intravilan in Remetea Mare, Timis, pt a construi o casa. Pentru eliberarea Certificatului de Urbanism, Primaria a ... (vezi toată discuția)
Teren 500m2 extravilan gard in gard cu intravilan = nu pot construi mariuss86 mariuss86 in anul 2009 am achizitionat un teren extravilan de 500 m patrati, aflat in imediata apropiere de limita intravilanului (gard in gard - vecinul e in intravilan ... (vezi toată discuția)