avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cine intocmeste facturi in SC?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cine intocmeste facturi in SC?

Este normal ca o persoana care nu are nici o calitata in firma sa intocmeasca facturi?
Exista vreun act normativ care interzice emiterea de alte persoane decat cele care au calitate sau imputernicite?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 18:37, 25 Aprilie 2012
Avand in vedere ca datele de identitate ale persoanei care intocmeste factura(CNP, serie si nr C I) sunt obligatoriu de trecut in factura mi se pare corect ca ele sa apartine unui salariat al firmei. Singura exceptie care ar putea fi admisa este administratorul firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date personale in contract de vanzare cumparare Spider06 Spider06 Buna ziua, Am primit un contract de vanzare cumparare de la un colaborator. Contractul are anexata si o imputernicire pe care trebuie sa o dam persoanei care ... (vezi toată discuția)
Responsabil pentru date incomplete factura ioanaep ioanaep Buna ziua, Intrebarea mea este daca o firma care primeste in contabilitate o factura care nu are completat numele si CNP-ul persoanei care emite factura ... (vezi toată discuția)
Are voie o persoana sa intocmeasca facturi daca nu este angajat al firmei? CODRAM CODRAM AM DESCHIS O FIRMA (SRL ; ASOCIAT UNIC)SI IN UNELE CAZURI NU DORESC SA APARA NUMELE SI CNP-UL MEU LA INTOCMIREA FACTURII . POATE O ALTA PERSOANA SA ... (vezi toată discuția)