avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Circumstantiere la Curtea de Apel
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Circumstantiere la Curtea de Apel

Cam ce-ar putea sa intre la asta? #-o
Intrebarea dvs , in modul in care ne este adresata, o consider chiar lipsa de respect. Puneti-va in locul nostru si ganditi-va daca ati putea raspunde la asa ceva.
Va invit sa dati mai multe amananunte si sa reformulati eventual intrebarea
Hmmm... circumstantiere... :) ... cred ca ar trebui sa duceti niste caracterizari de la locul de munca sau de la vecini, prieteni etc. si/sau (eventual) sa va adresati Serviciului de Probatiune de pe langa Tribunal sa va faca un referat de evaluare privind comportarea in societate si in familie (aceasta ultima solutie poate fi dispusa si din oficiu de catre instanta si nu e totdeauna favorabila).
Merci, vad ca se poate raspunde si la o intrebare mai neclara!

In ce sens poate sa fie nefavorabil referatul de la Serv. de Probatiune? Ei cum fac referatul asta?

eu_2004 a scris:

In ce sens poate sa fie nefavorabil referatul de la Serv. de Probatiune? Ei cum fac referatul asta?

In general, dupa cate stiu eu (mai mult din auzite de pe la clienti), vin in zona in care locuiti, intreaba vecinii, sotia, copiii etc. sau ce nimeresc ei pe-acolo.... despre comportarea dumneavoastra... de multe ori nici nu se obosesc sa vina la fata locului si fac referatul din 2-3 convorbiri telefonice, alteori exagereaza cu referatul si il fac "la sange" inclusiv de cate ori faceti treaba mare pe zi... :) ... nefavorabil poate fi in cazul in care se apuca ei sa puna concluzii pe fond desi nu au acest drept... (am patit o faza ca desi era favorabil referatul, idiotii de-acolo - scuze dar nu am cum sa le zic altfel in speta asta - se apuca sa zica la concluzii "respingeti cererea ca fratele nu e membru de familie (!?!?!)") .
Daca ne luati peste picior, de ce mai apelati la noi, stimate domn "eu-2004"? Probabil ati invatat sa multumiti prin sarcasm!!!!!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Ma poate ajuta ca rog cineva cu cateva exemple? vyvyx vyvyx Buna ziua. Ma puteti ajuta cu cateva exemple de caracterizari care ar trebui sa ii serveasca cuiva la proces? Caracterizari de la preot, vecini, administratie, ... (vezi toată discuția)
Model caracterizare andrutu andrutu va rog ,cine are sa imi dea si mie un model de caracterizare? (vezi toată discuția)
Probatiune in dosar penal?????va rog o explicatie nikolos nikolos in dosarul penal avocatul a cerut sa se faca o probatiune de catre un psiholog din cadrul parchetului sau tribunalului 1] CE REPREZINTA ACEASTA PROBATIUNE? ... (vezi toată discuția)