avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PROBATIUNE in dosar penal?????va rog o explicatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PROBATIUNE in dosar penal?????va rog o explicatie

in dosarul penal avocatul a cerut sa se faca o probatiune de catre un psiholog din cadrul parchetului sau tribunalului 1] CE REPREZINTA ACEASTA PROBATIUNE? 2]ACEASTA PROBATIUNE FACUTA DE PSIHOLOG SAU DE CINE ? nu stiu SE DA TEST CU DETECTORUL DE MICIUNI SAU POLIGRAF?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:22, 9 Octombrie 2011
Precizati mai clar despre ce este vorba.
Nu e vorba de testul poligraf...zic eu...
Detaliati situatia la care va referiti pentru a putea primi un sfat util si la obiect.
Postarea dvs este mult prea ambigua.
avocatul a spus sa nu mai aduc caracterizari despre mine dela colegi de serviciu sau vecini precum ca sunt un familst nu sunt betiv, recalcitrant , mi-am vazut de servici nu am avut abateri in colectiv etc si sa ma vada un psiholog din cadrul tribunalului sau parchetului si in baza raportului de catre psiholog sau cine o fii sa-mi descopere comportamentul meu daca ma incadrez in societate sunt impulsiv sau ce vor sa vada la sau despre mine
Ar trebui sa il intrebati exact pe avocat despre ce este vorba si acesta sa va lamureasca.
Este greu sa va lamurim noi cand nu stim ce vrea el...care va apara in proces...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul cu detectorul de minciuni angela.o angela.o Imi puteti spune va rog daca testul cu detectorul de minciuni se considera proba in instanta? (vezi toată discuția)
Test poligraf - erori dimex dimex Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate ... (vezi toată discuția)
Poligraf ragaliemariana ragaliemariana Va rog unde gasesc metodologia(procedura) completa si punctuala (acreditata)a testarii cu poligraful. Etapele ,drepturile si obilgatiile , persoanei testate ... (vezi toată discuția)