avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Transfer banii intre cont PFA si cont PF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Transfer banii intre cont PFA si cont PF

Mi-am deschis un cont bancar pentru pfa. Banii, care au intrat in cont in urma unui proiect din fonduri FEADR, am vrut sa-i transfer intr-un cont pe care-l am pe persoana fizica. De la banca mi s-a spus ca nu se poate decat daca am "documente justificative" fara sa ma lamureasca despre ce anume e vorba. Nu inteleg la ce s-a referit sau pur si simplu n-a vrut sa-mi transfer banii la alta banca...

Alte discuții în legătură

Card bancar pe pfa folosit la cumparaturi personale PrestatieTabulara PrestatieTabulara Buna ziua, un PFA, la norma de venit, poate folosi cardul bancar pe contul de PFA pentru cumparaturi? e nevoie de ceva document justificativ sau se pot face ... (vezi toată discuția)
Plata din cont pfa amnine amnine Buna ziua, recent am deschis un cont dedicat pt. PFA (pana nu dedemult incasam in contul personal). Ca sa beneficiez de taxe si comisioane 0 de la ... (vezi toată discuția)
Plata cash onorariu prestare servicii blueblue blueblue Buna ziua, In cazul unui contract de colaborare/conventie civila prestari servicii (intre o firma si o persoana fizica) in valoare de 25.000 lei cat se poate ... (vezi toată discuția)