avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata din cont PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata din cont PFA

Buna ziua,

recent am deschis un cont dedicat pt. PFA (pana nu dedemult incasam in contul personal). Ca sa beneficiez de taxe si comisioane 0 de la banca, ar trebui sa fac minim 5 plati / luna (catre alte conturi decat ale mele).
As putea pur si simplu plati de exemplu niste facturi de utilitati, sau sa transfer niste bani catre conturile unor persoane din familie, sau trebuie sa justific si sumele iesite din cont la un moment dat?
Multumesc in prealabil pt. raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: amnine , utilizator 12:38, 4 Aprilie 2019
Din contul bancar al pfa puteti plati orice factura care este pe pfa si puteti sa va faceti si transfer de bani reprezentand castigul de pe pfa.
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2019
george-neagu, moderator
Multumesc de raspuns!
Facturile nu sunt pe PFA, ci pe persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont in banca special pentru pfa - absolut necesar? octavr octavr Va rog mult de tot sa ma ajutati cu un raspuns. Este contul special pentru PFA absolut necesar celui care desfasoara aceasta activitate sau banii se pot incasa ... (vezi toată discuția)
Card bancar pe pfa folosit la cumparaturi personale PrestatieTabulara PrestatieTabulara Buna ziua, un PFA, la norma de venit, poate folosi cardul bancar pe contul de PFA pentru cumparaturi? e nevoie de ceva document justificativ sau se pot face ... (vezi toată discuția)
Vanzari prin moneybokers si paypal - inregistrarea lor in contabilitate. Haotik Haotik Deci am contract cu moneybokers, ambele conturi sunt facute cu datele firmei si pe firma. O sa va dau foarte concret exemplu cu banii care intra si cu ... (vezi toată discuția)