Buna ziua,
Cum repar greseala inregistrarii in Revisal (apare si in rev vechi) o persoana care este venita in firma prin conventie de detasare si care este inregistrat si la angajatorul de baza, cum de altfel este si normal?
Multumesc
Detasarea se opereaza in REVISAl, potrivit HG nr.500/2011, de catre angajtorul care detaseaza ... prin urmare, nu aveti cum sa-l stergeti daca a fost inregistrat si la angajatorul la acre este detasat.
Nu m-am exprimat cum trebuie...imi cer scuze. Eu sunt angajatorul la care este detasat. Respectiva persoana apare in REVISAL si la angajatorul de baza si la angajatorul la care este detasat. Pot sa remediez situatia? Adica sa corectez si sa nu mai apara in REVISALUL angajatorului unde este detasat ci doar pe statul de plata al acestuia? Multumesc.
Nu aveti cum sa corectati aceasta greseala ... programul nu permite stergerea acelui salariat de la angajatorul unde este detasat.... poate doar sa operati incetarea sau anularea c.i.m....desi nu vad care este baza legala in care s-a operat asa ceva...
Din pacate a fost inregistrat in Revisalul vechi ca si contract (apar detalii la explicatii mai precis nr. conventiei de detasare, data..) si preluat in Revisalul nou ca atare. Daca operez incetarea (cu data inceperii detasarii) si la explicatii mentionez inregistrare din eroare in Revisal procedez bine?