avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere prelungire detasare in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere prelungire detasare in Revisal

Cum se opereaza in Revisal prelungirea detasarii unui salariat?A fost detasat la o soc.1 an,s-a luat acordul salariatului pentru prelungire cu inca 6 luni.Prelungirea se face incepand cu 01.11.2013.Trebuie transmisa in Revisal astazi.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:42, 31 Octombrie 2013
Detasarea se transmite in REVISAL anterior datei detasarii.
Parerea mea este ac se va opera incetarea primei detasari si apoi se completeaza noua detasarea , intrucat programul nu are si modificarea detasarii.
La inceputul detasarii s-a operat in Revisal detasarea nu si suspendarea CIM.Trebuia operata si suspendarea CIM?Daca da,cum se poate face acum corect?
Suspendarea c.i.m. ca urmare a detasarii nu este obligatorie.
In acest caz salariatul trebuie sa figureze pe statul de salarii si in D 112?
Va figura ca fiind detasat.

Alte discuții în legătură

In revisal detasarea se inregistreaza si in suspendare? ContSters15310 ContSters15310 Detasarea unui salariat se inregistreaza in Revisal in modulul \"[b]Contracte[/b]\" in sectiunea \"[b]Detasare[/b]\". Obeserv ca in acelasi modul la sectiunea ... (vezi toată discuția)
Detasare fara suspendare ASUL28 ASUL28 Buna ziua va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: firma noastra detaseaza muncitori la alta firma pt.executare lucrari ,dar salariul, contributiile ... (vezi toată discuția)
Conventie detasare crysenc21 crysenc21 Ma poate ajuta cineva cu un model de conventie de detasare? Va multumesc, (vezi toată discuția)