avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru - competenta teritoriala RC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru - competenta teritoriala RC

Buna ziua. Pentru o firma cu sediul in Bucuresti dar care intentioneaza sa deschida mai multe puncte de lucru in tara, care este Registrul Comertului competent? Punctele de lucru se declara la Bucuresti sau la RC din localitatile unde se vor infiinta punctele de lucru? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 11:27, 25 Aprilie 2012
Toate punctele de lucru se declara la ORC Bucuresti, adica la sediul societatii.

Acte necesare:
1. Cerere tip
2. Hotarare AGA
3. Extras CF
4. Contract inchiriere/comodat.
5. Declaratie model 1 sau 2, dupa caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea unui punct de lucru camytza camytza Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra. Trebuie sa declar un punct de lucru si nu stiu unde trebuie sa merg si care sunt actele de care am nevoie. Sediul ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru gabitza1980 gabitza1980 sunt noua pe aici.multumesc din suflet celor care m-au ajutat.Am o societate infiintata pe 19 nov.2010 in ilfov.vrea sa-si declare punct de lucru in ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru-registrul comertului Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Vreau sa imi infiintez un punct de lucru in Bucuresti. As vrea sa stiu ce documente trebuie intocmite si tarifele. (vezi toată discuția)