avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banca itm-uri?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banca itm-uri?

Buna ziua.Am si eu o intrebare.La noi in baia mare a venit o firma care da credit ,am sunat ieri la numarul respectiv luat din ziar si mia zis in felul urmator ca ei sunt o banca itm si am zis ok.pe mine ma intereseaza daca ei te cauta in baza de rau plasniciX-(am avut un credit care ma bagat in baza de date cu 180 de zile de rau plasnic .#-o va rog un raspuns.daca te cauta in baza de data de rau plasnic.
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 16:23, 25 Aprilie 2012
Cuvantul pe care nu-l nimeriti e " platnic" ( rau-platnic= rau de plata).
Verificarile facute la Biroul de Credit si/sau Centrala Riscurilor Bancare reprezinta numai o etapa a procesului de creditare care nu este musai una eliminatorie.

Daca mai luati un credit desi nu l-ati platit nici pe cel precedent, cititi cu atentie contractul inainte de a-l semna.

Mai cititi o data in ziar despre ce firma e vb/ cine acorda aceste credite
Aveti mare grija sa nu fie acea firma care se schimba din judet in judet, care cere comision de analiza si in contract figureaza ca banii sunt acordati prin tragere la sorti si pot fi disbursati oricand pe durata derularii contractului, adica in 25 de ani. Bine-nteles ca nimeni nu e "tras la sorti". Si legat de creditul din BC, depinde cand a fost restanta, cat timp a trecut de atunci, multe banci nu tin cont de istoricul mai vechid e 2 ani daca nu e repetitiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla daca s-a prescris un credit? ammh ammh Buna ziua! Am facut un credit de nevoi personale in 2007 de 10.000 EUR. Creditul a fost pt un alt membru de familie, care intre timp n-a mai putut plati ... (vezi toată discuția)
Stergere din biroul de credit mariachi mariachi Buna ziua.As avea si eu nevoie de un sfat.Am avut un card de salariu la BRD,pe care insa nu il mai foloseam de multa vreme.Am aflat ulterior ca trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Credit firma cand asociatii au rambursat cu intarziere creditul personal. Boanca Ana-Maria Boanca Ana-Maria Buna ziua, am o rugaminte daca ma poate ajuta cineva, am o firma , suntem 2 asociati eu am 99%, sotul meu 1%, tot el este si administrator. Firma are vechime ... (vezi toată discuția)