avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transformare post din studii medii in studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transformare post din studii medii in studii superioare

Buna ziua,
Suntem o institutie bugetara (muzeu) si avem un angajat, proaspat absolvent de studii superioare, care ocupa in acest moment functia de gestionar custode sala (M). Putem transforma functia de gestionar custode sala (M) in muzeograf grad II (S), avand in vedere ca in statul de functii nu exista un post vacant? Mentionez ca salariatul a absolvit studii superioare de specialitate.

Multumesc pt raspuns

Alte discuții în legătură

Transformare post studii superioare de scurta durata in post studii superioare in sistemul bugetar Ana-Maria2605 Ana-Maria2605 Va rog frumos sa-mi spuneti in ce conditii se poate transforma un post de conservator, studii superioare de scurta durata, in post de conservator studii ... (vezi toată discuția)
Care va fi grila /august 2016 ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Astazi am studiat Grila de salarizare pentru bugetari in 2016. In aceasta grila se indica ce salarii vor avea bugetarii din luna august ... (vezi toată discuția)
Promovarea personalului contractual alycam82 alycam82 Buna ziua! m-am consultat cu mai multi colegi in domeniu, dar fiecare are alta opinie, tocmai de aceea m-am gandit sa va solicit ajutorul : ,,Promovarea ... (vezi toată discuția)