avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... care va fi grila /august 2016 ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

care va fi grila /august 2016 ?

Buna dimineata !

Astazi am studiat Grila de salarizare pentru bugetari in 2016.
In aceasta grila se indica ce salarii vor avea bugetarii din luna august 2016.
In aceasta grila am gasit ce salariu va avea un salariat angajat la un muzeu pe functia de muzeograf, studii superioare, gradul I, gradatia 3 de salarizare, respectiv un salariu de baza de 2209 lei, se mai enumera conservatorul, restauratorul, custodele sala,
insa nu se spune nimic despre contabil, jurist.
Mentionez ca salariile acestora se calculeaza la fel ( sunt la fel ) ca si la consiliile judetene, insa nu am gasit nimic despre salariile din administratie.

Va trebui sa calculam la toti salariatii din institutia noastra salariile
si nu am gasit nimic pana acum.

Va rog sa ne ajutati si sa ne spuneti unde putem gasi informatii despre salarizarea acestor salariati, contabil, jurist, cu gradele profesionale si gradatiile de salarizare, care lucreaza intr-un muzeu.

Va multumim.

Alte discuții în legătură

Aplicare grila de salarizare bugetara iunie/august 2016 AlexandruV AlexandruV Bună ziua, Revin cu o problemă care îmi strânește nelămuriri. Știu că în iunie s-a adoptat o nouă grila de salarizare pentru medici și profesori ... (vezi toată discuția)
Nu stie in ce anexe se regaseste si ce salarii va lua ea si colegele sale oanaportar oanaportar Buna ziua ! Sora mea lucreaza la un muzeu judetean. Acest muzeu judetean se afla in subordine Consiliului Judetean. Ea are niste nelamuriri, nu stie ce ... (vezi toată discuția)
Transformare post din studii medii in studii superioare mihaela2002 mihaela2002 Buna ziua, Suntem o institutie bugetara (muzeu) si avem un angajat, proaspat absolvent de studii superioare, care ocupa in acest moment functia de gestionar ... (vezi toată discuția)