avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aplicare grila de salarizare bugetara iunie/august 2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aplicare grila de salarizare bugetara iunie/august 2016

Bună ziua,

Revin cu o problemă care îmi strânește nelămuriri.
Știu că în iunie s-a adoptat o nouă grila de salarizare pentru medici și profesori (cel puțin așa știu eu, poate s-a făcut ceva asemănător și pentru alte categorii socio-profesionale), care să intre în vigoare din august a.c. În cadrul lor am observat că, la categoria de „personal didactic auxiliar” erau trecute și ocupații precum muzeograf sau cercetători științific (indiferent de grad).

1. Acea grilă se aplică, deci, și unui muzeograf de la orice muzeu din România, indiferent de cine îl finanțează (Min. Culturii, Consiliile Județene, primăriile, etc.) sau unui cercetător din cadrul unui muzeu sau institut? Sau doar celor care lucrează într-o instituție subordonată Ministerului Educației?
2. Există pe undeva un document clar cu grilele de salarizare din mediul bugetar, cu toate domeniile și ocupațiile?

Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters400311 , utilizator 01:30, 13 August 2016
1.Grila din OUG20/2016 este pt Familia Ocupationala INVATAMANTsi nu este aplicabila muzeografilor ,cu exceptia celor care sunt incadrati in unitati de invatamant -functii didactice auxiliare.

2.Grilele pt toate functiile bugetare le gasiti in Legea 284/2010-Anexe Muzeografii ii veti regasi in Anexa dedicata fam ocup. CULTURA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Personalul din sănătate și educație Mariaee Mariaee Sistemul de salarizare pentru personalul bugetar din sănătate și educație va fi restructurat începând cu luna august 2016 pentru toate familiilor ... (vezi toată discuția)
Nu stie in ce anexe se regaseste si ce salarii va lua ea si colegele sale oanaportar oanaportar Buna ziua ! Sora mea lucreaza la un muzeu judetean. Acest muzeu judetean se afla in subordine Consiliului Judetean. Ea are niste nelamuriri, nu stie ce ... (vezi toată discuția)
Cum se reincadreaza si ce salarii - va avea personalul care nu se regaseste in grila de salarizare ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog din suflet sa ne ajutati sa clarificam o problema privind modul cum trebuie procedat, adica - cum se reincadreaza si ce salarii - ... (vezi toată discuția)