avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tineri casatoriti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tineri casatoriti

Buna ziua!
As dori si eu sa stiu daca mai exista vreun beneficiu,ajutor,avantaj,etc...pentru tinerii casatoriti sau pentru primul copil?
Multumesc! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:45, 30 Aprilie 2012
In prezent, nu se mai beneficiaza de anumite avantaje la incheierea casatoriei sau la nasterea primului copil ...
Guvernul a anulat ajutorul financiar platit mamelor la nasterea copilului, precum si alocatia de 200 euro destinata tinerilor aflati la prima casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru tinerii casatoriti kmmy kmmy buna ziua. am citit pe internet de un anumit ajutor care s-ar da tinerilor aflati la prima casatorie. Intrebarea mea este urmatoarea: cu situatia jalnica ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi banesti mai sunt in vigoare la casatorie si la nastere? dor_42 dor_42 Stiu ca la un moment dat se dadeau 200 de euro la tinerii casatoriti .Intrebarea mea este se mai dau ?Si n momentul nasterii unui copil mama are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Ajutor din partea statului pentru prima nastere IosefAndreea IosefAndreea Buna seara numele meu este Andreea sunt o proaspata mamica in varsta de 20 de ani si tin sa precizez ca nu am lucrat .dar as dori sa stiu daca se acorda vrun ... (vezi toată discuția)