avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor pentru tinerii casatoriti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor pentru tinerii casatoriti

buna ziua.
am citit pe internet de un anumit ajutor care s-ar da tinerilor aflati la prima casatorie.
Intrebarea mea este urmatoarea: cu situatia jalnica de la noi se mai acorda acest ajutor? am inteles ca ar trebui sa fie echivalentul a 200 de euro
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: kmmy , utilizator 19:53, 7 Iunie 2010
Se pare ca s-a discutat azi la Guvern sa se suspende si aceasta suma de 200 euro.
Cererea pentru acordarea echivalentului in lei a celor 200 euro se depune in termen de 30 de zile de la data oficierii casatoriei, la primaria unde a avut loc evenimentul... Asa cum a precizat colegul @tudorvaleriu, este foarte posibil ca de la 01 iunie, guvernul sa anuleze acest ajutor.
va multumesc pt raspuns
o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima casatorie vali60 vali60 Va rog sa-mi raspundeti,daca mai este in vigoare legea care prevede ,ca la prima casatorie,tinerii casatoriti mai primesc o anumita suma de bani ? Totodata va ... (vezi toată discuția)
Tineri casatoriti loreesha loreesha Buna ziua! As dori si eu sa stiu daca mai exista vreun beneficiu,ajutor,avantaj,etc...pentru tinerii casatoriti sau pentru primul copil? Multumesc! O zi buna! (vezi toată discuția)
Ajutor tineri casatoriti dascaluf dascaluf Buna dimineata, Se mai acorda in prezent ajutorul de 200 euro pt tinerii casatoriti? Multumesc. (vezi toată discuția)