avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor tineri casatoriti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor tineri casatoriti

Buna dimineata,

Se mai acorda in prezent ajutorul de 200 euro pt tinerii casatoriti?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dascaluf , utilizator 09:40, 18 Iunie 2010
1. Se para ca a fost suspendata acordarea celor 200 euro.
2. Sa asteptam sa apara in Monitorul Oficial actul normativ care consfinteste aceasta.
Da..ma asteptam. Ce altceva mai frumos puteau sa faca scumpii si dragii nostri "alesi"?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul pentru tinerii casatoriti annag annag asi dori sa stiu daca incepand cu data de 1 iulie se mai da acel ajutor pentru tinerii casatoriti sau nu? si in legatura cu viitoarele mamici ce anume le este ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru tinerii casatoriti kmmy kmmy buna ziua. am citit pe internet de un anumit ajutor care s-ar da tinerilor aflati la prima casatorie. Intrebarea mea este urmatoarea: cu situatia jalnica ... (vezi toată discuția)
Ajutor de la stat pentru tinerii căsătoriți ! Naomii Naomii Buna ziua ! As vrea sa aflu daca ajutorul pentru tinerii aflați la prima căsătorie este același de 200€ sau daca a intrat in vigoare legea conform ... (vezi toată discuția)