avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere anulata ca netrimbrata - recurs sau o noua ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere anulata ca netrimbrata - recurs sau o noua cerere de chemare in judecata?

Buna ziua,
Imi poate spune cineva,va rog, daca pot promova aceiasi actiune daca din motiv neimputabil mie nu am platit taxa judiciara si actiunea a fost declarata ANULATA?
Concomitent am promovat si recurs.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: 7toto , utilizator 09:49, 27 Aprilie 2012
da, puteti sa o depuneti din nou.
Deoarece nu s-a intrat in dezbaterea fondului, actiunea fiind respinsa pe exceptie, puteti promova o alta actiune, impotriva acelorasi parti, cu acelasi obiect, neputandu-vi-se opune exceptia autoritatii de lucru judecat.
Recursul va fi respins.

Succes!
multumesc.
ce sanse are un recurs pentru anularea actiunii ca netimbrata, daca prima citare s-a facut la o alta adresa, nu adresa mea din cerere si am aflat termenul intamplator, m-am prezentat si am cerut termen pentru plata taxei;
daca v'ati prezentat, s'a acoperit lipsa de procedura
chiar daca nu am stiut suma si am cerut termen pentru plata taxelor.m-am prezentat dar nu am stiut cat am de plata

Alte discuții în legătură

Actiune insuficient timbrata; poate fi invocata aceasta exceptie in apel? loki loki S-a platit pentru o actiune in pretentii o taxa initiala de timbru, iar pe parcursul procesului s-a intocmit un raport de expertiza contabila, care stabilea ca ... (vezi toată discuția)
Actiune anulata ca netimbrata, recurs respins ca nefondat - ce mai pot face? michil michil Va rog daca ma poate ajuta cineva cu o solutie la problema pe care o intampin. Am chemat in judecata pe Contencios un Biroul al unor executori judecatoresti ... (vezi toată discuția)
Explicatie solutie proces Marius Nou Marius Nou Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta solutie data in urma unui proces: \"Anulează cererea de suspendare ca netimbrată şi cererea de chemare în ... (vezi toată discuția)