avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contributii la stat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contributii la stat

sunt angajata la o firma(contract part-time) incepand cu 1 martie 2012(chiar eu am dus actele la itm) si am cerut o adeverinta pt medicul de familie dar angajatorul a zis ca nu poate sa-mi dea pentru ca inca nu a platit pentru mine nici o contributie la stat.cand se platesc aceste contributii si cum pot sa fiu sigura ca angajatorul chiar mi le plateste?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 25 Aprilie 2012
din cate stiu contributiile aferente lunii martie se platesc in aprilie .. pana acum trebuia sa fie platite aceste contributii.

Contribuţiile sociale individuale se reţin şi se virează la bugetele şi fondurile cărora le aparţin până la data de 25 inclusiv a lunii următoare celei pentru care se datorează, împreună cu contribuţia angajatorului sau a persoanelor asimilate angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se fac platile ? rat maria rat maria Buna dimineata .Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in urmatorul caz : am avut un angajat , pensionar , cu 4 ore/zi ,ultima zi de munca a fost 31.10.2011 ... (vezi toată discuția)
Termen de plata taxe si impozite ndan57 ndan57 Buna ziua, taxele si impozitele catre stat respectiv Bss si fondurile speciale se achita pana la data de 25 ale lunii in curs sau pana la data 25 ale lunii ... (vezi toată discuția)
Plata contributii salariati katleen katleen buna ziua, as dori si eu sa stiu daca contriibutiile salariatilor catre stat se platesc lunar su pot fi platite si trimestrial. eu am platit pana acum la 3 ... (vezi toată discuția)