avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notarial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notarial

tata avut 5 frati numai traieste nici unu,vrea sa facem defalcarea de teren, si o verisoara nu este de acord,nu are bani actele a inaintat o alta verisoara.In cazul asta ce se poate face?poate obliga cineva sa plateasca daca nu are bani?Ea vrea sa semneze dar fara sa plateasca.ce se poate face in cazul asta? Ajunge cazul in tribunal si cine plateste cheltuielile de tribunal? Multumesc....

Alte discuții în legătură

Probleme in familie in legatura cu un credit danoozza danoozza buna seara. am o problema care nu stiu cum ar putea fi rezolvata. parintii mei au achizitionat acum 2 ani o masina (facand credit pentru nevoi personale pe 10 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua se dau urmatoarele: bunicii paterni decedați de câțiva ... andi_erika andi_erika Buna ziua Se dau urmatoarele: bunicii pareri decedați de câțiva ani. Fara a se face sucesiune dupa decesul lor.Tata a locuit în casa părintească in ... (vezi toată discuția)
Testament pt.teren primit la ref. agrara din 1945 dienusa dienusa va rog mult sa ma ajutati intr-o problema.Tata-l meu impreuna cu fratele lui au primit prin testament de la o matusa (decedata 1955)terenuri pe care ea le-a ... (vezi toată discuția)