avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa cer o despagubire??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa cer o despagubire??

Buna ziua tuturor! Speta:-Eu proprietar teren,cu cadastru,intabulare,inscris in catrea funciara. Teren intravilan destinat constructiilor. Nu pot construi deoarece acest teren este traversat de o conducta de apa care alimenteaza un cartier. Conducta instalata acolo inainte de a cumpara eu dar fara nici un act. Abuz primarie. Dupa 3 ani de dus la usa primariei si regiei de apa ,directorul regiei de apa este de acord ca trebuie sa plateasca despagubiri pentru lipsa de folosinta, dar imi spune ca nu am stiut sa formulez ceea ce cer. Concret,eu cer o plata,chirie,lunara ,pentru ca nici eu nu pot folosii terenul in scopul cu care l-am cumparat si nici regia de apa nu poate muta conducta pe alt traseu ca nu are pe unde! Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere! Va multumesc ,va stimez,o zi buna va doresc!:luck:

Alte discuții în legătură

Cumparare pamant andreisuciu73 andreisuciu73 buna tuturor.as vrea sa stiu la cumpararea unui teren care in cartea funciara ii trecut ca si teren arabil,cu suprafata de 650m cat m ar costa toate taxele la ... (vezi toată discuția)
Zona de protectie criss_media73 criss_media73 am un teren intravilan care are o conducta de apa pe el . conform legii nu pot construi pa el la o distanta mai mica de 10 metri de respectiva teava , insa ma ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cu vicii ascunse Daniel_2015 Daniel_2015 Buna ziua In anul 2014 am vandut doua parcele de teren intravilan iar recent s-a dovedit ca pe sub ele trece o teava de gaze, care anuleaza posibilitatea ... (vezi toată discuția)