avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit concesionare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

concesionare

Buna ziua. As ruga pe cei ce sunt in cunostinta de cauza sa ma edifice si pe mine in urmatoarea problema. un ONG (asociatie composesorala) concesioneaza pe 50 de ani intregul patrimoniu pe care il detine. Suprafata respectiva de padure este, in fapt, proprietatea membrilor composesori inscrisi in asociatie, fiecare detinand suprafete diverse din respectiva padure. Suma obtinuta din concesionare acestia au decis, prin Adunarea Generala, sa o imparta intre ei, in functie de suprafata detinuta de fiecare. Cum credeti ca ar trebui sa procedez, ce acte sa intocmesc pentru distribuirea banilor si, mai ales, ce sa retin si virez statului? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Composesorat ABANA ABANA Composesorat infiintat in 2000,in baza Legii nr.1/2000.Reconstituirea dreptului de proprietate s-a facut in baza cererilor individuale depuse .Anexele 51 si 54 ... (vezi toată discuția)
Drepturi indivize intr-un composesorat teofillaze teofillaze Am intrat recent in posesia unor C.F.-uri cu averea bunicului in cadrul unui Composesorat. Cum pot intra in posesia acestei averi, daca nu am depus cerere in ... (vezi toată discuția)
Lamuriri composesorat - legea funciara Administrator70 Administrator70 In cazul in care o persoana fizica avand mostenire intr-un composesorat din perioada interbelica a iesit din indiviziunea composesoratului respectiv in anul ... (vezi toată discuția)