în anul 2005 am vandut masina personala ,am încheiat contractul de vânzare cumparare dar noul proprietar nu a mai înscris-o pe el,am reușit să intru în posesia talonului,dar mașina a dat-o la remat,cartea de identitate nu o mai găsește,ce pot să fac ca să scap de mașină,de impozit?
Am fost la administratie, m-au pus sa dau o declaratie ca nu o mai am, s-a aprobat... a fost ok. Dar am avut si cartea masinii... Mergi la admin si intrebi.
Declaratia pe proprie raspundere este cea la care se face referire in normele Codului fiscal?
"In lipsa documentului prevazut mai sus (adica dezmembrare), contribuabilul care nu mai poate face dovada existentei fizice a mijlocului de transport cu care figureaza inregistrat in evidentele compartimentului de specialitate al autoritatilor administratiei publice locale va prezenta o declaratie pe propria raspundere din care sa rezulte elementele de identificare a contribuabilului si a mijlocului de transport respectiv, documentul prin care a dobandit acel mijloc de transport, imprejurarile care au condus la pierderea acestuia."
Pai nu inteleg! Ar fi prea simplu. Deci trebuie sa declari la serviciul impozite Primarie ca ai pierdut masina si te scoate de la impozit?
Mie mi s-a cerut "prezentati dovada instrainarii ori a degradarii mijlocului de transport".
Radiere masina
Anapmaria
Buna ziua..Am avut o masina pe care sotu a vandut-o in 2006 cand eram plecata la munca in strainatate.Problema e ca a dat masina cu cartea de identitate si ... (vezi toată discuția)