avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Costuri taxa mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Costuri taxa mostenire

Care sunt costurile dezbaterii unei mosteniri atat in instanta cat si la notar? Suntem 4 frati,parintii sunt decedati de 6 ani,respectiv 3 ani. Mostenirea consta intr-o casa cu 4 camere situata pe un teren de 2500 m patrati si alte 3 terenuri extravilane a caror suprafata nu o cunosc inca. Am nevoie de o suma estimativa si care sunt factorii care pot mari aceasta suma in final? Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa ambii parinti decedati V.Dinca V.Dinca Buna ziua, speta mea este urmatoarea: Doresc sa deschid o succesiune dupa parintii mei care sunt decedati de 35 de ani tatal si 16 ani mama. Mai am un ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire bratubotan bratubotan Suntem trei mostenitori si dorim sa facem succesiunea. Mentionez ca ambii parinti sunt decedati. Succesiunea consta in : a) teren arabil extravilan 21800 ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren extravilan toma st toma st Doresc sa intabulez pe numele meu doua parcele teren extravilan, mostenire de familie. Santem trei frati, parintii decedati amandoi. Precizez ca sunt mai multe ... (vezi toată discuția)