avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort-partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort-partaj

buna ziua...sunt casatorita de 22ani am 3copiicu varsta peste 18ani si vreau sa divortez,mentionez k avem o garsoniera impreuna...as dori sa stiu cum se imparte aceasta garsoniera...va rog sa imi raspundeti...va multumesc
Cel mai recent răspuns: andreeastancu , utilizator 13:55, 26 Aprilie 2012
Daca garsoniera este bun comun al sotilor va trebui sa faceti partajul judiciar. In cazul in care sotii se inteleg amiabil se poate incheia o tranzactie de partaj la Notar sau in instanta. In caz contrar imobilul se va atribui unuia dintre soti cu obligatia de a plati sulta celuilalt sot . Sau instanta poate dispune vanzarea imobilului la licitatie publica si impartirea banilor in mod egal intre cei doi soti.
copii nu au nici o parte la aceasta garsoniera?copii raman cu mine mama..si nu prea e corect sa se imparta la jumatate....va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cu doi proprietari fara acordul unuia din ei trasorv trasorv Buna ziua , impreuna cu altcineva [ fara niciun grad de rudenie ] detin un apartament , in procente diferite si vreau sa imi recuperez cota parte din el prin ... (vezi toată discuția)
Partaj teren cumparat inainte de casatorie emil nastase emil nastase avem o casa construita pe numele ambilor soti, parti egale. terenul pe care a fost construita casa a fost al sotiei, dobandit prin cumparare cu 4 ani inaintea ... (vezi toată discuția)
Partaj LuizaCiolcan LuizaCiolcan buna ziua, Sunt casatarita de peste 10 ani,avem ca posesiuni un apartament si o casa dobandite in timpul casatoriei. Sotul meu este cel care a platit ... (vezi toată discuția)