avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare cu moartea si incendierea casei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare cu moartea si incendierea casei

am in crestere un minor al unei rude, iar din cauza ca nu mai vreau sa tin in intretinere minorul, mama acestui copil ma ameninta pe mine si pe familia mea cu moartea, ba chiar am SMS doveditor in telefon cu amenintarea de crima, iar cand a vorbit cu copilul la telefon i-a spus sa imi transmita ca daca nu mai vreau sa il intretin imi va da foc la casa. Pot sa depun plangere la politie sa o aiba in vedere pentru un eventual eveniment? in caz ca minorul in varsta de 12 ani da o declaratie, aceasta declaratie este luata in considerare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:34, 27 Aprilie 2012
Da , incepeti cu o plangere la politie, prin Parchet , pentru infractiunea de amenintare.
multumesc mult, chiar asta am sa fac!
Pentru preintampinarea de situatii neplacute se impune sa promovati plangere la parchet
Puteti preciza inclusiv existenta de martori in persoana minorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violenta domestica maryapopescu maryapopescu buna seara, as vrea sa stiu daca este obligatoriu sa depun palangere la politie pentru lovirea din data de 23 dec.individul este tatal copilei mele, nu locuim ... (vezi toată discuția)
Problema minor sandutr sandutr Daca o ruda indepartata mi-a lasat in grija de 2 ani copilul sau, in varsta de 12 ani, deoarece aceasta ruda lucreaza in strainatate, iar eu nu mai am ... (vezi toată discuția)
Hartuire NICOLETA  tol NICOLETA tol Sunt ,,amanta,, unui barbat casatorit despartit de nevasta in fapt nu de drep de sotia lui de cinci ani , perioada care coincide cu perioada de cand suntem ... (vezi toată discuția)