avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Titularizare invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Titularizare invatamant

Sant absolvent a UNIVERSITATI DIN BUCURESTI - FACULTATEA DE PSIHOLOGIE SI STIINTELE EDUCATIEI in domeniul; STIINTEI EDUCATIEI cu specializarea; PSIHOPEDAGOGIE SPECIALA , 180 credite de studiu, va rog din suflet sa i-mi spuneti daca pot sa candidez la examenul de titularizare pentru postul de invatator educator/ institutor-educator/profesor-educator, avand ca nivel de; special primar, dar pe acelasi post dar avand ca nivel de; special gimnazial?

Alte discuții în legătură

Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)
Post conform studiilor Mia12 Mia12 Am absolvit Liceul pedagogic, Facultatea de Drept si am facut un curs de perfectionare de 112 ore pentru invatamantul special. Pot sa fiu incadrat ca profesor ... (vezi toată discuția)
Profesor sau institutor? deiuta deiuta am o nelamurire, sunt absolventa a unui liceu, [b]nu profil pedagogic[/b], dupa care am urmat si absolvit [b] cursurile Scolii Postliceale Colegiul Pedagogic ... (vezi toată discuția)