1.-unele hotarari judecatoresti,privind aceasta speta, decid definitiv si irevocabil plata din urma a celor 2 sporuri in cuantum de 25% din salariu. CApel Cluj intr-o speta identica, hotaraste definitiv si irevocabil plata celor 2 sporuri, dar procentul il lasa la latitudinea angajatorului?
-ce trebuie sa fac la atacarea in instanta, sa pretind 25%, sa nu am surprize,ca la cluj, angajatorul poate decide 1,5% sau 3%...etc !cum se cere acest lucru?
va multumesc,stefan(user : mjion )
Va rog mult de tot sa ne trimiteti si noua hotararile judecatoresti referitoare la acordarea suplimentului de post si a suplimentului corespunzator treptei de salarizare pentru functionarii publici. Primaria Municipiului Onesti Nr. de fax. 0234.313.911 In Atentia BIROULUI JURIDIC. E-mai-ul meu este: juridic@onesti.ro
Va rog frumos sa-mi trimiteti si mie o hotarare judecatoreasca pentru suplimentil postului si treptei de salarizare.
de doua luni prestez atributii suplimentare si pana acum nu am primit nimic in plus la salariu. Adresa mea de e-mail este carmen_delaronda @yahoo.com. Va multumesc!