avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare permis auto fisa medicala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare permis auto fisa medicala

Buna ziua

Ajutati-ma va rog cu urmatoarea problema, trebuie sa imi schimb buletinul pe o alta adresa , permisul de conducere mai este valabil, dar am inteles ca trebuie sa-l schimb.
Trebuie sa fac fisa medicala? dupa noua lege?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: laurica1679 , utilizator 11:27, 26 Aprilie 2012
daca il schimbati pt schimbare domiciliu nu trebuie decat dovada ca v-ati schimbat domiciliul adica buletinul nou,
am inteles , multumesc f

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului auto este obligatorie la schimbarea domiciliului in c.i.? roxanafodor roxanafodor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie preschimbarea auto si a cartii de identitate auto, in cazul schimbarii domiciliului in cartea de ... (vezi toată discuția)
Acte auto la expirare carte de identitate eul44 eul44 Va rog, sa ma informati despre cadrul legal cu privire la urmatoarea problema: doresc sa imi schimb domiciliu (buletinul)... acest fapt presupune si ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala logdan logdan in data de 08.01 2011 am fost oprit intro localitate de un agent de politie pentru control si mi sa itocmit un proces verbal deoarece numaru locuintei de ... (vezi toată discuția)