avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca online

pe ce site pot vedea cartea mea de munca online?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:19, 26 Aprilie 2012
Nu aveti cum sa vedeti asa ceva ... daca doriti sa stiti daca c.i.m. a fost transmis prin REVISAl, atunci :
- potrivit HG nr.500/2011 privind registrul general de evidenta a salariatilor , cu completarile ulterioare , art.8 alin.3 lit.b din hotararea mai sus mentionata , coroborat cu art.34 alin.5 din Legea nr.53/2003 republicata, “la solicitarea scrisa a salariatului sau a unui fost salariat angajatorul este obligat sa ii elibereze acestuia copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind inscrierile referitoare la persoana sa si/sau un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate, astfel cum rezulta din registrul de evidenta si din dosarul de personal, in termen de cel mult 15 zile de la data solicitarii”.

- in caz de refuz , puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca electronica Catalin__B Catalin__B Cum pot verifica daca cartea mea de munca este inregistrata si valida?Multumesc! (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta de vechime Daniel Adam Daniel Adam Am solicitat la firma unde am lucrat o adeverinta de vechime si fisa fiscala pe 2011,dar am fost refuzat total.Am nevoie de o indrumare,ce si cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta venituri nete angajat. kiki_32 kiki_32 Angajatorul este \"obligat\" de lege sa elibereze o adeverinta cu veniturile nete ale unui angajat la solicitarea sotului sau sotiei? Care ar fi temeiul ... (vezi toată discuția)