avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate fi audiata mama ca martor?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate fi audiata mama ca martor?

am un imobil cump.de mine,am primit banii de la mama mea,o pot cita ca martor in proces? pe rol este anulare act si suntem la proba testim. multumesc...
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 14:55, 26 Aprilie 2012
O puteti chema, dar este posibil ca partea adversa sa se impotriveasca audierii sale, motivat de starea de rudenie (art. 189 c.pr.civ.). Mama dvs. poate fi audiata cu acordul celeilalte parti, exprimat expres sau tacit, dar ma indoiesc ca va exista un acord. Daca nu aveti alt martor, atunci puteti incerca si cu mama dvs., poate ca va exista un acord, chiar tacit.
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2012
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probatiune ordonanta presedintiala lolo0112 lolo0112 in cazul ordonantei presedintiale este adimisibila proba cu martori rude , gen sotie, cumnata? (vezi toată discuția)
Martor in program de vizitare minor. stelutaalistar stelutaalistar Intr-un dosar avand ca obiect [b]program vizitare minor [/b]pot chema ca martor o ruda de gradul III ( fratele mamei reclamantului ) ? Multumesc! (vezi toată discuția)
Martor la partaj maara maara Buna ziua. As vrea sa stiu daca pot sa aduc la partaj martor pe sora mea ? Este acceptata? Dar verisoara primara este acceptata? (vezi toată discuția)