avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... martor la partaj
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

martor la partaj

Buna ziua. As vrea sa stiu daca pot sa aduc la partaj martor pe sora mea ? Este acceptata? Dar verisoara primara este acceptata?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:30, 18 Mai 2011
Vor fi acceptate, dar credibilitatea lor va fi indoielnica, fiind rude cu dvs.
Conform art.189 al. 1 pct.1 c.proc.civ. nu pot fi audiati ca martori rudele si afinii pana la gradul al treilea inclusiv..
Exista o singura exceptie de la prevederile mai sus aratate si anume ,cand partile convin expres sau tacit audierea acestor persoane (al. 2)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 189 cod proc civila Sophya Sophya buna, imi poate explica si mie dispozitiile prevederilor art. 189 alin 1, 2 in cadrul unui proces de stabilire program vizitare minor? in ce circumstante e ... (vezi toată discuția)
Copii pot fi martori intr-un proces de partaj ainotna ainotna Buna ziua , as vrea sa stiu daca pot cita copii ca martori in procesul de partaj ? (copii mei care au 25ani si respectiv 23 ani ) . Va multumesc. (vezi toată discuția)
Martori la divort neo21 neo21 Pot fi martori intr-un proces de divort copii reclamantului? Multumesc, (vezi toată discuția)