avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... art. 189 cod proc civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

art. 189 cod proc civila

buna, imi poate explica si mie dispozitiile prevederilor art. 189 alin 1, 2 in cadrul unui proces de stabilire program vizitare minor? in ce circumstante e posibila audierea rudelor de gradul 3 inclusiv in acest cadru procesual? multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:51, 16 Februarie 2011
In cadrul procesului de stabilire program vizitare minor legea interzice audierea martorilor care sunt rude si afini pana la gradul 3 inclusiv.
Martorii mai sus aratati pot fi audiati in situatia in care partile convin expres sau tacit ca acestia sa fie audiati.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Februarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizitare minor anareso anareso pot fi admise ca martori, intr-un proces de stabilire program vizitare minor, rudele de gradul I ale unuia din parintii minorului? Ex.: bunici,frati,etc... (vezi toată discuția)
Martor la partaj maara maara Buna ziua. As vrea sa stiu daca pot sa aduc la partaj martor pe sora mea ? Este acceptata? Dar verisoara primara este acceptata? (vezi toată discuția)
Copii pot fi martori intr-un proces de partaj ainotna ainotna Buna ziua , as vrea sa stiu daca pot cita copii ca martori in procesul de partaj ? (copii mei care au 25ani si respectiv 23 ani ) . Va multumesc. (vezi toată discuția)