avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Gestiune restaurant si bar actvitate sezoniera
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Gestiune restaurant si bar actvitate sezoniera

Buna ziua, adresez o intrebare cunoscatorilor.
Daca stie cineva cum este bine de tinut o contabilitate de gestiune pentru restaurant si bar cu activitate sezoniera , pana anul acesta am tinut cantitativ valoric si a fost complicat pentru ca stocurile fizice nu corespundeau cu scripticul niciodata , retetele se schimba de la an la an , de la bucatar la bucatar. M-am gandit de anul acesta sa tin evidenta doar valorica si anume marfa bar in 371 cu adaos comercial si marfa bucatarie in 3021 cu descarcare de gestiune cu formula k .
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat in aceasta privinta , si daca este corect si legal. Multumesc
Cel mai recent răspuns: mica72 , utilizator 08:19, 27 Aprilie 2012
Este corecta si legala solutia dvs.
Multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie bar - restaurant AncaUrda AncaUrda Care este monografia contabila si documentele primare pentru o unitate de alimentatie publica Bar – Restaurant care isi organizeaza evidenta stocurilor ... (vezi toată discuția)
Descarcare de gestiune costicul costicul Am o problema.Cum se face descarcarea de gestiune , avand un stoc de 30000 ron? Nu mai am nici o alta suma.Ma puteti ajuta?Se poate face asta? (vezi toată discuția)
Evidenta contabila restaurant rodia rodia La un restaurant micut care are si un bar,evidenta gestiunii este organizata la pret de achizitie,cu fise de magazie pt.fiecare articol(atat pt.gestiunea ... (vezi toată discuția)