Buna ziua!! Am deschis si eu un PFA in luna iulie 2010 si nu am avut venituri deloc de atunci!!!! Pur si simplu l-am deschis si atat!!!! Daca imi puteti spune ce as trebui sa platesc daca nu a functionat deloc pana in ziua de astazi !!!!! Va multumesc mult!!!
Trebuie sa depuneti declaratia 200 la ANAF, in care declarati la rubrica venituri = 0. Veti primi instiintare de la ANAF cu impozitul datorat (care teoretic va fi tot zero). Declaratia trebuia sa depuneti anul trecut pentru anul 2010, iar acum trebuie sa depuneti pana la 25 mai pt anul 2011, chiar daca venitul este zero.
Va multumesc foarte mult ptr raspuns! Dar am uitat sa precizez ca eu sunt angajat cu CM din ianuarie 2011!!!! Daca ati putea sa imi spuneti la sanatatea si casa de pensii trebuie sa platesc chiar daca sunt angajat in alta parte si PFA-ul nu a functionat ?Va multumesc din tot sufletu ptr ajutor si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns!!!
Plata catre anaf
R_Aly
Buna ziua.Pana in data de 15 august anul 2014, am lucrat in cadrul unei firme de cadastru. Sunt autorizat in domeniu din anul 2013. Mi-am dat demisia de la ... (vezi toată discuția)