avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Competente
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Competente

Este de competenta Politiei de Proximitate sau a Serviciului de Crima Organizata sa investigheze o frauda electronica?
Cel mai recent răspuns: alexabc , utilizator 15:07, 27 Aprilie 2012
Competenta de investigare a infractiunilor informatice apartin Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism de pe langa ICCJ
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2012
Florea Ana-Maria Cabinet de Avocat , Avocat
competenta apartine Politiei Romane si nu politiei locale. In fapt, cercetarea o face politia romana sub supravegherea unui procuror de la DIICOT
Depuneti cererea direct la Inspectoratul General de Politie ca sa nu pierdeti timpul.
Daca depuneti plangerea la vreo sectie de politie sau prin sat vreun veti pierde cateva luni...
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cineva mi-a spart contul de facebook Cornely Cornely Cineva mi-a spart contul de facebook, mi-a schimbat datele de conectare (email, telefon), parola si unul dintre nume si este conectat la contul meu (unul din ... (vezi toată discuția)
Citatie la directia de investigari criminale bucuresti Victor1965 Victor1965 Buna ziua, Astazi am primit un apel telefonic de la un anume X, care s a prezentat a fi din cadrul IGPR si care urmeaza sa imi aduca la cunostinta ca sunt ... (vezi toată discuția)