avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cineva mi-a spart contul de facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cineva mi-a spart contul de facebook

Cineva mi-a spart contul de facebook, mi-a schimbat datele de conectare (email, telefon), parola si unul dintre nume si este conectat la contul meu (unul din prietenii mei mi-a trimis captura de ecran unde apare ca este activ). Nu mi-a schimbat fotografia de profil. Cui ma pot adresa pentru a reclama aceasta frauda? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Andreea Dana Fodor , Avocat 16:02, 26 Octombrie 2021
Puneti-va prietenii sa raporteze contul drept piratat.
In aceste fel voi afla si cine anume imi foloseste contul fara acordul meu? Multumesc.
nu
Care ar fi procedura prin care as putea si stopa utilizarea paginii mele de FB și implicit persoana respectiva ar fi trasa la raspundere? Multumesc.
procedura? glumiți? FB e stat in stat. Danemarca a numit un însărcinat cu afaceri s-o reprezinte pe lângă Google si FB. Jurisdicția romana nu are nici o putere. Poate Curtea de Justiție a UE. Dvs. le scrieți o scrisoare, le prezentați dovezile dvs si ei decid.

Alte discuții în legătură

Este posibil sa dau in judecata facebook? invodkawetrust invodkawetrust Ce au facut ei exact este sa lase un utilizator sa puna o poza, public, cu o persoana eviscerata de un tren, am dat report la respectiva fotografie iar ... (vezi toată discuția)
Pot să dau fb în judecată pe acest motiv? PaulDr. PaulDr. Bună ziua, pot să dau FB în judecată pe motiv că o postare care îmi aparține și care nu prezintă nici pe departe un caracter licențios de ORICE ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, prietena ma acuza ca ii folosesc contul de pe facebook Mariana Dina Mariana Dina Am facut un cont de facebook unei prietene! Acum sunt amenintata ca i am citit converastiile si ca o sa faca plagere! Va rog sa mi spuneti ce consecinte poate ... (vezi toată discuția)