tgeorgescu a scris:
Oricine poate da in judecata pe oricine altcineva, indiferent pe ce motiv.
Asta fiind spus, nu exista "dreptul legal de a scrie pe Facebook", ci este un privilegiu pe care Facebook il poate retrage oricui doresc ei. Facebook este proprietatea privata a Facebook. Dreptul la libera exprimare nu inseamna ca Facebook, Evenimentul Zilei, Adevarul, etc., ar fi obligate sa publice ce scrieti dvs. Adevarul este proprietatea privata a Adevarul, iar ziaristii de acolo decid pe cine doresc sa publice si pe cine nu doresc sa publice. La fel si Facebook.
Libertatea cuvantului inseamna doar atat: guvernul/autoritatile nu va pot aresta pentru ceea ce publicati in mod pasnic (daca nu comiteti infractiuni). Nu inseamna ca tertii ar avea obligatia sa va publice parerile.
Frumoasă propagandă ieftină care are toate șansele să prindă la gregari oligofreni.
În primul rând haideți să nu ne mai "ascundem" în spatele clișeelor de genul "te mănâncă avocații de bani" este o afirmație cel puțin IMBECILĂ, atâta timp cât fapta de lipsire de libertate este de speță PENALĂ, iar procurorul de caz, care procedural deschide un dosar în REM s.a.m.d. dă curs procedurii. Ei o să aibă nevoie de avocați, nu eu, si de unii ai dracu de buni.
Referitor la a 2-a informatie asuprs căreia încă basculez dacă să te incadrez în rău voitor, sau rău voitor, cum că am fi niște privilegiațj ai FB ...
Incearcă să deschizi codul penal și dacă mai știi cum să citești, pentru că am dubii rezonabile că ai mai fii făcut asta în ultimii 30 de ani, ai să găsești definiția spatiului public, conform cu C.P., adiacent iți invederez faptul că FB a fost trasat ca spațiu public. Așa că, nu mai are rost să spun că toate părțile implicate în ansamblu sunt obligate să respecte legislatia.
Așa că îți mulțumesc pentru dezinformare dar cu părere de rau te anunț că am fumat mulți binevoitori "acoperiți" ca tine