avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot să dau FB în judecată pe acest motiv?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot să dau FB în judecată pe acest motiv?

Bună ziua, pot să dau FB în judecată pe motiv că o postare care îmi aparține și care nu prezintă nici pe departe un caracter licențios de ORICE natură nu doar că a fost ștersă dar a fost urmată și de blocarea contului? Repet postarea era absolut normală. Nu mai vorbesc de faptul că alte postări ale altor persoane sunt pe departe dincolo de orice standarde dar odată raportate FB nu ia nici o măsură!
Atâta timp cât FB este domeniu public, iar standardele lor nu sunt încălcate consider că am fost lipsit de libertate. Această infracțiune fiind conturată și de a limita exercitarea propriului arbitru a unej persoane în spațiul public, de a spune sau a nu spune ceva. Atâta timp cât, repet, este o postare absolut normală, iar eu am fost evident privat de liberatate.
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
PaulDr., utilizator
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 19:55, 17 Septembrie 2019
Din experienta va spun ca Facebook nu blocheaza la prima abatere.

Facebook va acorda mai multe ocazii pentru a intelege cu ce-ati gresit si sunt blocati doar cei care persista in greseala. Facebook este ca un tatuc iubitor (dar nu retardat mintal, sa permita orice).
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2019
tgeorgescu, utilizator
Să îmi spună că : "@#$# nu încalcă standardele lor" dar comentariul meu "apucațivă de muncă," da, încalcă, denotă că "FB" nu suferă de retard mintal, ba chiar mai grav. Este un copy paste al nazismului autentic, goebbels ar fi invidios.
Sunt sigur că mai sunt și oameni în justiție care gândesc normal și judecă drept. Dacă nu, inseamnă ca statul de drept pică, implicit ne intoarcem la legea celui mai puternic. Cu siguranță voi avea câștig de cauză în oricare din cele două scenarii

tgeorgescu a scris:

Din experienta va spun ca Facebook nu blocheaza la prima abatere.

Facebook va acorda mai multe ocazii pentru a intelege cu ce-ati gresit si sunt blocati doar cei care persista in greseala. Facebook este ca un tatuc iubitor (dar nu retardat mintal, sa permita orice).

Manuela Rășină, administrator
Daca sunteti asa sigura mergeti si depuneti plangere penala si vedeti ce spune procurolul...
Poate au sters toata postarea pentru ca era perioada electorală si nu doreau influențarea votului sau poate au crezut ce e cont fake...Sau poate ai fost mai multe răspunsuri cu injurii si au ales să șteargă toata postarea...
Mergeți maine la procuratura, daca sunteti asa sigura pe rezultat... si vedeti ce spun si dumnealor, noi aici ne dăm cu parea, nu suntem avocați, procurorii...sa va dam consultații...
După asta poate ne si spuneti raspunsul procurorului.
Baftă!
Ionut.ion, utilizator
Bună seara,

PaulDr., nu acceptăm limbaj vulgar pe forum și nici comentariile scrise în limbaj agresiv nu le tolerăm, vă rog să citiți regulamentul de postare și să respectați standardele comunității.
Mulțumesc.

O seară frumoasă.
Manuela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facebook mi-a blocat contul pentru că mi-am scris numele în chirilica veche și nu le-am trimis copie după ci. cum îi pot da în judecată? laurr29 laurr29 Buna ziua. Acum 2-3 ani Facebook mi-a blocat accesul la contul propriu, pe motiv ca nu le-am trimis copie dupa buletin. Ceea ce-i deranja era faptul ca aveam ... (vezi toată discuția)
Se pare ca marian godina ma da in judecata blueobelix blueobelix Nu e o gluma. Mister Marian Godina; ocupatie: eroul national al Romaniei ma ameninta ca ma va da in judecata si sa ma pregatesc . Ce e de facut in acest caz? ... (vezi toată discuția)
Comentariu ofensiv la adresa mea pe un site; cu numele meu intreg la vedere; adminul refuza sa-l stearga la cerere BIM94 BIM94 Buna ziua, Mai demult am intrat pe un site unde se posteaza stiri politice si acolo era instalat un plug-in Facebook, ceea ce imi permitea sa postez direct ... (vezi toată discuția)