avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum aflu numele vecinului cu care sunt in litigiu?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum aflu numele vecinului cu care sunt in litigiu?

Cum aflu numele vecinului cu care sunt in litigiu cu privire la pozitia gardului?Vreau sa-l actionez in justitie. Am fost la sectia financiara si mi-au spus ca nu ma pot ajuta pt. ca informatia e confidentiala. La politie, sectoristul mi-a spus ca nu are acces la aceste date. Ei nu au facut cadastru si intabulare.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2012
Zamfira Gabriela, utilizator
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 08:10, 30 Septembrie 2014
[Editat - raspunde unui mesaj sters]

cel mai simplu e sa intrebi prin vecini
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2012
Ares-3, moderator
vecinii nu ii cunosc nici ei prea bine ca au fost plecati mult timp si s-au intors de curand, ei fiind mostenitori.
Solicitaţi primăriei un plan cadastral, printr-o adresă scisă şi înregistrată. Acolo veţi găsi , lotul d-voastră , bineînţeles lângă al vecinului. Pe plan este scris nr. de parcelă şi cu nr. respectiv cereţi un extras de C.F de informare. Dar cel mai simplu este tot cu ajutorul altor vecini.vecini. Chiar dacă sunt moştenitori, sunt moştenitorii cuiva , X, . Tot la primărie, puteţi afla din registrul agricol, care este de fapt o informaţie publică.
Eu locuiesc in Bucuresti, nu cred ca exista registru agricol si problema e ca ei nu au facut niciodata cadastru, deci nu cred ca se afla in baza de date, actele lor sunt vechi de pe vremea lui Ceausescu. Sunt niste oameni recalcitranti si nu se au bine cu nici un vecin.:sorry:

[Editat - etnia nu are importanta, pe forum nu sunt permise mesaje cu tenta rasista sau xenofoba. Mutumesc pentru intelegere]
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2012
Ares-3, moderator
Eu aş pune un nume fictiv si la primul termen solicitare la instanţă să facă adresă la directia taxe si impozite pt a afla numele proprietarului, întrucât diligenţele făcute de dvs nu au dat rezultate

Alte discuții în legătură

Sonda onix39 onix39 cum am mai spus [EDITAT] a pus o sonda pe terenul bunicii mele in anul 1957 1958 ca dovada registrul agricol din 59/63la care se specifica ca sonda erea pe ... (vezi toată discuția)
Noul mod de avizare a expertizei judiciare de specialitate topografie , geodezie si cadastru. BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU [b]Proiect de act normativ privind Regulamentul de avizare, receptie si inscriere in evidentele de cadastru si carte funciara.[/b] Propunerile si observatiile ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)