avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sonda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sonda

cum am mai spus [EDITAT] a pus o sonda pe terenul bunicii mele in anul 1957 1958 ca dovada registrul agricol din 59/63la care se specifica ca sonda erea pe teren la retrocedare sa dat cu tot cu terenul sondei deci pe certificatul de punere in posesie nu se specifica ca ar fi vecina cu sonda decat cu vecinii care sant sonda fiind in intregime pe terenul meu in 1996a fost facut act de vanzare cumparare de catre bunica mie tot cu acel amplasament dar gresala a fost ca nu am facut cadastru dar pe actul de vanzare cumparare am avizul cdastrului in 2006 [EDITAT] a dus la cadastru un act pe care nu se vede clar si nu specifica lotul care sa expropriat in anul 1963da sonda era pusa mai inainte planul cadastral adica schema arata terenul meu normal cu vecinii normali dar nu specifica sonda dar peste doua portii devi iaras eu cu inca un teren cu sonda aceasta care este fals ce trbuie sa fac ,daca pot anula cadastru si daca pot cere sa ia sonda sau despagubiri multumesc foarte mult
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:21, 16 Noiembrie 2010
puteti face o expertiza extrajudiciara cu un expert topo judiciar si apoi sa trimiteti o notificare [EDITAT] in care sa va cereti drepturile.dar apelati la un avocat pt a o intemeia in drept altfel veti fi ignorat
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
ContSters20980, utilizator
Va rog sa nu mai incepeti alte topicuri pentru aceeasi discutie. Cand primiti raspuns primiti si pe email alerta cu link la topicul de fata, plus ca aveti sub numele dvs sectiunea "onix39 a mai scris". De asemenea, va rog sa aveti in vedere ca potrivit regulamentului de postare pe forum se discuta ideea si nu persoana, asa incat trebuie evitata identificarea persoanelor.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri onix39 onix39 am un teren cu act de vanzare cumparare pe care exista o sonda [EDITAT] am cerut sa ne intelegem cumva dar miau spus ca au cat de expropiere din 1963de la ... (vezi toată discuția)
Sonda de titei pe teren fara acordul propietarului sau a urmasilor brazvan brazvan Buna ziua, Am o problema cu un teren si o sonda de titei care este pe el, si anume: Acea sonda este pe teren de prin anii 1973 pe cand strabunicul meu era ... (vezi toată discuția)
Recuperare teren dmd75 dmd75 Buna ziua! Va rog sa imi permiteti sa expun cazul cu care ma confrunt si ,in masura in care puteti,sa-mi dati un sfat Familiei mele i-a fost preluat ... (vezi toată discuția)