avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri

am un teren cu act de vanzare cumparare pe care exista o sonda [EDITAT] am cerut sa ne intelegem cumva dar miau spus ca au cat de expropiere din 1963de la ceapeu de la primarie am adeverinta ca este pe pamantul meu si ca platesc impozit an actul de vanzare eu nu sant vecin cu sonda care arata ca e pe terenul meu dar ei au venit cu cadastru facut dar nu pe amplasamentul care e normal daca ma judec cu ei am castig de cauza? va multumesc
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Doncean , utilizator 10:56, 28 Octombrie 2010
Inregistrati terenul la cadastru si acolo se va pozitiona sonda dupa masuratorile de specialitate; apoi deschideti proces
printr-un avocat. Aveti castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sonda onix39 onix39 cum am mai spus [EDITAT] a pus o sonda pe terenul bunicii mele in anul 1957 1958 ca dovada registrul agricol din 59/63la care se specifica ca sonda erea pe ... (vezi toată discuția)
La cadastru , terenul figureaza la 20 m distanta fata de ce e in teren Popescu-ghe Popescu-ghe Buna seara, Daca s-a mai confruntat cineva cu o astfel de situatie, poate ma poate ajuta cu un sfat de specialitate. Am dobandit in 2004 in baza legii 18, o ... (vezi toată discuția)
Cadastru pe pamantul altuia! sofia1975 sofia1975 Buna ziua!As dori sa stiu ce proceduri trebuiesc urmate in urmatoarea situatie: Cadastru este facut pe pamantul meu de catre altcineva in anul 2008.In acest ... (vezi toată discuția)