avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de conventie civila membru in comisia de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de conventie civila membru in comisia de cenzori CAR

Buna ziua,

Sunt pensionara pentru limita de varsta si fac parte din comisia de cenzori al CAR pensionari.Primesc o indemnizatie lunara in urma incheierii unui contract de convetie civila .Din suma pe care o primesc mi se opreste 16% impozit pe venit.
Intrebarea mea este daca mai sunt valabile aceste contracte de conventie civila si daca nu ,care este forma legala si ce contributii trebuiesc platite .
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Contributii Adycristina Adycristina Buna ziua, Ce contributii se platesc pentru un contract de mandat : presedinte ,contabil ,casier la un CAR . Toti sunt salariati iar activitatea din CAR este ... (vezi toată discuția)
Impozitare indemnizatie membrii ca marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna seara ,as dori sa stiu cu ce cota de impozit trebuie impozitata indemnizatia pt.membrii Consiliului de administratie si pentru cenzori ,ce obligatii ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale persoane fizice slandrei slandrei Sunt pensionara pentru limita de varsta si am o pensie de 990 lei.Va rog sa imi spuneti ce contributii trebuie sa mai platesc in afara de 16% din veniturile ... (vezi toată discuția)