Am o problema vis a vis de adeverinta de venit pt dosarul de somaj. Firma la care am lucrat 1 an si dupa care am intrat in concediu pt cresterea copilului m-a bagat dupa 2 ani in somaj motivul fiind restrangerea activitatii.Am toate documentele necesare de la firma doar ca mi se cere si o adeverinta de venit de la circa financiara care sa ateste faptul ca nu am alte venituri,etc...
Problema este ca nu am domiciliu stabil iar mutatia de pe C.I mi-a expirat (in momentul de fata locuiesc cu chirie in alta parte si nu am apucat sa-mi fac mutatia aici) iar pt a beneficia repede de somaj trebuie sa depun actele in cel mult 10 zile de la inchiderea cartii de munca.
Este vreo problema ca nu mai figurez cu adresa acolo unde am mutatia pe C.I? Ma gandesc ca nu asta conteaza ...ei pot verifica ca nu am venituri dupa CNP...
Astept un raspuns urgent.
Da. Dupa CNP se face verificarea. Mergeti sa depuneti cererea prin care solicitati respectiva adeverinta si sa aveti in vedere ca va trebui sa platiti o taxa de timbru. Dupa cateva zile va da dovada.
Multumesc pt raspuns. Astazi dimineata am depus cererea impreuna cu copia dupa C.I. Nu mi s-a cerut taxa de timbru.Mi s-a spus sa revin saptamana viitoare pt a ridica adeverinta.Sper totusi sa nu am probleme din cauza domiciliului....
Cnp gresit
ioanantoce
Buna ziua!
Am o problema pe care vreau sa o supun atentiei moderatorului acestui site si de la care astept sfaturi .
Este vorba despre cnp meu (am ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala
ghsavu9
Buna seara. Intrebare. Un an de zile am obținut si alte venituri la altă societate, suplimentar la salariu de baza. La casa de pensii trebuie sa depun o ... (vezi toată discuția)