buna ziua.
Am depus dosar la judecatorie pt continuarea pensiei alimentare dupa implinirea varstei de 18 ani,dosar complet: cerere,copii xerox la acte doveditoare-hotarare,c.i,certificat,adeverinta scolara ,iar la 10 zile dupa depunerea acestuia mi-a venit prin posta o "COMUNICARE ADRESA" in care scrie asa :
In legatura cu dosarul avand datele........ in calitate de Reclamant, va comunicam ca in 10 zile de la primirea prezentei comunicari,sub sanctiunea anularii cererii,aveti de indeplinit obligatiile:
B.Obligatia de a indica urmatoarele :aratarea dovezilor pe care se sprijina fiecare capat de cerere iar pt martori,numele,prenumele si adresa de domiciliu/resedinta
Depuneti documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr-un exemplar pt instanta si cate un ex pt fiecare parte,cf art. 150
C.Obligatia de a achita taxa de timbru in cuantum de 20 ron.Reclamantul are posibilitatea de a formula in conditiile legii, cererea de acordare a facilitatilor la plata taxei judiciare de timbru,in termen de 5 zile de la primirea comunicarii.
Nota:
In situatia in care o parte den obligatii mle-ati indeplinit pana la data primirii prezentei, va rugam sa indepliniti si celelalte obligatii ce v-au fost puse in vedere pana la termenul precizat
doresc sa mentionez ca dosarul dupa cum am spus mai sus este complet ,,mai poutin in trei exemplare deoarece cei de la judecatorie nu au luat decat 2 ,iar la ce se face referire in comunicarea respectiva vis-a-vis de martori ,nu avem chemati martori, dar presupun ca asa sunt facute aceste cereri tip.iar despre acea taxa de timbru ? daca reclamantul a primit pensie alimentara din ce bani sa plateasca acea taxa? daca nu ace venit deoarece este la scoala si cred ca ar trebui scutita de aceasta !!?? va rog astept cat se poate de repede un raspuns..Multumesc
Cel mai recent răspuns:
gi-jane2 , moderator
11:28, 31 Ianuarie 2015