avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reevaluarea bunurilor societatilor aflate in faliment
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reevaluarea bunurilor societatilor aflate in faliment

Potrivit Hotararii 1553/2003 privind reevaluarea imobilizarilor corporale si stabilirea valorii de intrare a mijloacelor fixe, la art.1 alin.6 se mentioneaza ca pentru societatile aflate in faliment nu se va proceda la reevaluarea imobilizarilor corporale. Dar Serviciile de taxe si impozite locale solicita, potrivit Codului fiscal sa li se prezinte o reevaluare a bunurilor (cladiri) altfel impoziteaza bunurile imobile cu 30%. Hotararea nu a fost abrogata. In concluzie Codul fiscal nu ar trebui corelat cu Hotararea amintita?

Alte discuții în legătură

Reevaluare imobile lukino lukino Buna ziua, La ce interval de timp este obligatorie reevaluarea imobilelor vechi achizitionate de o societate? Este valabila reglementarea si in actuala ... (vezi toată discuția)
Inregistrare diferenta negativa din reevaluare cladire yssas yssas buna ziua! am o nelamurire: care este monografia contabila in cazul inregistrariidiferentelor din reevaluare daca aceasta este negativa concret: am o ... (vezi toată discuția)
Inchiderea contului 105 bujor66 bujor66 La 31.12.2011 societatea a vandut o cladire cu 200.000 lei ( 161.290 lei + TVA 38.710 lei). Valoarea de inventar a cladirii , reevaluata , este de 141.000 ... (vezi toată discuția)