avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... instiintare plata taxa radio persoane juridice
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

instiintare plata taxa radio persoane juridice

Buna ziua,
Va rog sa-mi dati un sfat referitor la plata taxei radio. Am o firma care are sediul social la domiciliu, unde mai platesc aceasta taxa pe factura de la ENEL. Nu stiu daca este important dar firma are 2 salariati. De 2 zile am primit de la Soc de Radiodifuziune o instiintare de plata in care se scrie cu majuscule ca " persoanele juridice din RO au obligatia sa plateasca o taxa lunara pentru serviciul de radiodifuziune" Este normala o astfel de taxa tinand cont ca platesc acest serviciu pe persoana fizica? Mentionez ca am punct de lucru la o alta adresa unde platesc utilitatile proprietarului. Am citit recent ca aceasta taxa s-ar fi anulat. Este adevarat? Multumesc anticipat!
Cu consideratie,
Cel mai recent răspuns: Cristia10 , utilizator 18:24, 23 Noiembrie 2012
Buna seara,

din experienta personala si din experienta altora.....trebuie pur si simplu sa ignorati acea notificare de plata!!!!!
Deocamdata asta o sa fac. Multumesc pt raspuns.
pana la urma ce ati facut? ati platit-o sau nu? ce raspuns ati primit de la SRR? - sunt in acceiasi situatie si cautam pe forum discutii care sa ma lumineze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Taxa radio/tv platita de firme? mariana marin mariana marin Societatile comerciale mai au obligatia sa plateasca taxa radio/tv? Am primit o atentionare prin care Societatea Romana de Radiodifuziune imi aduce la ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv cateldestept cateldestept Am primit la firma o instiintare de plata de la Soc.Romana de Rdiodifuziune, pentru plata taxei radio pentru perioada 2010-2012, conf.Legii 41/1994 si ... (vezi toată discuția)