avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract chirie

Buna ziua!
Acum 5 ani mi-am facut un dosar de chirie la un prieten, dosar care ori nu s-a inregistrat la administratia financiara, ori l-a inregistrat dupa care l-a scos din financiar.
In cazul in care se verifica acest lucru cine este tras la raspundere si in ce fel va fi sanctionat.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: irinatatiana , utilizator 19:57, 26 Aprilie 2012
Proprietarul imobilului care v-a fost inchiriat trebuia sa inregistreze contractul de inchiriere la administratia financiara si tot el trebuia sa depuna declaratia de impozitare pentru venitul pe care-l obtine. Dumneavoastra va trebuia un exemplar din contractul respectiv inregistrat la finante pentru a va ajuta la evidenta populatiei sa va treceti noua adresa pe buletin.
Ultima modificare: Joi, 26 Aprilie 2012
george-neagu, moderator
Pe mine ma intereseaza urmatoarele.
Pe contract este stampila administratiei financiare, dar nu stiu daca a fost sau nu inregistrat contractul. Insa nu aceasta este problema ci faptul ca la locul de munca se fac verificari daca au fost inregistrate acele contracte. Daca nu a fost inregistrat sau a fost scos ulterior pe mine ma afecteaza in vreun fel?
Si ce i se poate intampla si proprietarului ca a scos din financiar contractul.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere , locator-persoana juridica, locatar-persoana fizica hambra hambra O persoana juridica poate inchiria un imobil unei persoane fizice? Daca da, ce fel de contract este valabil si unde trebuie inregistrat? cu multumiri. (vezi toată discuția)
Proprietarul refuza sa inmaneze contractul inregistrat la fisc chiriasului marianatruta marianatruta Buna ziua, Fiica mea a inchiriat in Timisoara un apartament pe numele ei in urma cu doua luni. A facut contractul cu proprietarul si au stabilit in acest ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere stp1923 stp1923 Buna ziua, Acum ceva timp am inchiriat un ap, cu contract de inchiriere pe 1 an. Dupa cateva luni insa am plecat , anuntand si proprietarul insa nu s-a ... (vezi toată discuția)